Buen Compact

Buen Compact M

BRA: 164,6m²
Antall soverom: 3

Buen Compact M er hjertet av huskonseptet og hovedmodulen. Her finnes alt som man trenger.

Buen Compact L

BRA: 172,9m²
Antall soverom: 3
Buen Compact L er lik til hovedmodulen M, bare litt lengere. Her er det plass for alt som man trenger.

Buen Compact XL

BRA: 209,4m²
Antall soverom: 4

Buen Compact XL er et hus for den mest kravstore huskjøperen som inneholder en fullstendig løsning bestående av hoved- og tilleggsmoduler.

Buen Panorama hytte

BRA: 79,2m²
Antall soverom: 2 (i tillegg 1 soveloft)

Buen Panorama hytte er et virkelig praktisk og moderne feriehus: her finnes alt som er nødvendig for å tilbringe en koselig ferie.

Buen Panorama bolig

BRA: 79,2m²
Antall soverom: 3

Buen Panorama bolig er et smart, kompakt og moderne hjem for en mindre familie. Dersom nødvendig kan man innrede soveplasser på soveloft.

Nordic Concept

Nordic Concept 65

Nettoareal: 65m²
Antall soverom: 2

Basismodell på en etasje passer som feriehus eller en liten bolig.
Blant standardhusserien finnes det 4 ulike husmodeller som har samme basisvolum og ved utvidelse av dette kan man lage småhus som tilfredsstiller enda større behov.


Dersom du ikke fant en passende løsning blant standardhusene og du har egne tegninger (fasader, planer, snitt), er du kommet til riktig sted. Vennligst send oss dine tegninger og vi sammen finner en passende løsning for å oppfylle ditt ønske.

Les mer

Innenfor prosjektet tilbyr vi alle nødvendige tjenester fra arkitekttegninger til montasje. Våre erfarne arkitekter og ingeniører anbefaler deg de beste løsningene. Husene produseres i våre to produksjonsenheter i Kuusalu kommune.

Les mer