Männivälja boligområde

Tomter med beplantning på kanten av det natuskjønne Lahemaa til salgs. Det er allerede bygget ut infrastruktur – veier, vann- og avløpsnett, strømnett 3x16 A, kommunikasjonsnett og gatebelysning på tomtene.

Männivälja boligområde ligger midt i ren natur på kanten av nasjonalparken Lahemaa. Frisk luft, nærheten til sjøen, stillhet, ro og historiske herregårdstomter rundt omkring er en stor fordel framfor andre tilsvarende bomiljøer. Disse beplantede boligtomtene er åpne og private, og ligger i sentrum av Kolga tettsted i Kuusalu kommune – bare en halv times kjøretur fra Tallinn.
Det er bygget ut veier, sentralt vann- og avløpsnett, strømnett 3x16 A, kommunikasjonsnett, gatebelysning – eller alt som er blitt lovet er allerede ferdigstilt.
Det er lov å bygge en bolig og et uthus.
I Kolga tettsted finnes det butikk, barnehage og grunnskole. Det finnes utmerkede muligheter for å drive med sport – både turveier og basketball-, tennis- og fotballbaner. Alt som er nødvendig for et fullverdig liv i naturomgivelser.
I området finnes det skog hvor man kan plukke sopp og bær, hvite sandstrender ligger et par kilometer unna. Det finnes kollektiv transportforbindelse med sentre – Tallinn, Kuusalu, Loksa.
Sjekk også muligheten for å bygge et trehus av høy kvalitet produsert på fabrikken til Nordic Houses på tomten.

Ta gjerne kontakt dersom du er interessert:
Margit Saul
tel 5087 069
margit@houses.ee